Valg i Tyskland

Valg i Tyskland

Westerwelle triumfiert, Merkel regiert!

Men måske triumferer han knap så meget, efter han blev hængt ud på Facebook med en meget klodset uvilje imod at tale engelsk med den internationale presse?

Til gengæld er der andre problemer ude i landet: I Brandenburg vil man lave en Rot-Rot-koalition med lederskab bl.a. af en ung Linke-kvinde med Stasi-fortid (hun kaldes die Stasi-Kaiserin, fordi hun hedder Kaiser til efternavn, og notorisk har arbejdet som “informatør” for Stasi). Store spørgsmål: kan man acceptere en politisk leder med sådan en fortid? – skal man ikke tilgive og tænke i forsoning efter så mange år? – kan man evt. tilgive på det personlige plan, men stadig afvise at acceptere lederskab af en person med en sådan fortid? – spiller det nogen rolle, at kvinden ikke engang var fyldt 20 år, da DDR gik i opløsning?

Comments are closed.