Chokolade

Chokolade

Man skal ikke gå chokoladesulten i seng.

Prøv fx Fassbender und Rausch ved Stadtmidte – Gendarmenmarkt. Chokolade i 2 etager – rene – også med højt chokoladeindhold for os, der ved, hvordan chokolade skal smage – trøfler, pralinen, Nuss an Nuss osv. Kæmpemodeller i chokolade af Brandenburger Tor, Gedächtnisskirche, Titanic mm. Ovenpå er der café med kager og god kaffe. Og de kan finde på at lave middagsarrangementer, hvor chokolade indgår i alle retterne!

Galleria og KaDeWe har naturligvis alt, hvad hjertet kan begære – kig selv.

Leysieffer er en café med chokolade i mange afskygninger – fx flere med chili – og Lebkuchen ved juletid (gode Lebkuchen)

Så fik vi  testet Rittersports nye Flagship Store med ‘kvadratisk, praktisk…’ i Französische Strasse. Lige rundt om hjørnet fra Gendarmenmarkt, hvis man kan vralte derhen, efter man har været hos Fassbender und Rausch. Der er kvadratiske pakker i alle farver og afskygninger, gaveæsker i mange størrelser og til folk i alle aldre. Man kan designe sin egen Rittersport, hvis man har tid til at vente på at den køler ned efter at man har valgt fyld til den: frie kombinationer af skumfiduser, nødder og hvad man ellers kan lide. Og tid har man, for man skal jo have en kop latte ovenpå og et stykke kage med chokolade – fx et giganttern af en plade chokolade, der viser sig at være en fin kage. Der er også lidt chokoladehistorie fortalt i billeder og film og man kan blive fotograferet i Rittersport-tivoli-kighuls-skabelon-figurer. Og hvis jeg skriver mere, SKAL  jeg have honorar og chokoleverancer til resten af livet

2 unge damer gik i barndom, strålede og åd......
Comments are closed.