Sejltur på flod og kanal

Sejltur på flod og kanal

Man kan sejle en lille tur fra Schlossbrücke: En time forbi Museumsinsel, Reichstag – ud til Schloss Bellevue og tilbage igen.

Men endnu bedre er det i godt vejr at tage en 3-timerstur fra Märkisches Museum ved Museumshafen – ud til Molecule Man i Osthafen, ind gennem Landwehrkanal, forbi Kreuzberg, Teknikmuseet ved Anhalter Bahnhof, Potsdamer Platz, Bauhaus Archiv – ud forbi Zoo, hvor man kan se lamaer og andre dyr fra båden – til Charlottenburger Tor og hele vejen rundt, så man får ‘den lille tur’ med i købet – resten af vejen tilbage forbi Museumsøen, Berliner Dom osv. – og til sidst op gennem sluserne ved Mühlendamm.

På denne tur kan man også få en dejlig frokost – sågar med asparges i sæsonen – jordbæris til dessert og al den vin, øl mv. man kan ønske sig til absolut rimelige priser.

 

Oberbaumbrücke med U-Bahn-tog, set fra turbåd

 

 

O2-World fra flodsiden

 

Mensch im Fahrt!

 

Comments are closed.