Foyerkoncert i Philharmonien

Foyerkoncert i Philharmonien

tirsdag er der gratis foyerkoncert i Philharmonien. Man skal være på pletten kl. 12, hvor dørene åbnes. Man finder sig en plads på gulvet, på en trappe eller en halvmur, for der er hverken stole eller nummererede pladser. I tirsdags var det et program af Haydn og Brahms, spillet af en pianist, en violinist og en cellist, men der er meget stor variation i de musikalske oplevelser, man kan få her. Medlemmer af Philharmonien disker op med deres egne musikalske lækkerbidskener i kammerformat.

Man kan også få en bid frokost i foyeren.

På Philharmoniens 50-årsfødselsdag, tirsdag den 15. oktober 2013 havde vi nok en dejlig oplevelse: Et smukt Schubertprogram med en dejlig trio: violin, cello og klaver. Ren nydning!

 

Comments are closed.